Terug naar Showtuin

Keramische tegels

We kunnen u in onze showtuin een groot aanbod van keramische vloertegels presenteren die we speciaal voor u hebben geselecteerd bij betrouwbare producenten in Spanje en Itali├ź. Deze keramische tegels zijn krasbestendig en bovendien slijt- en kleurvast waardoor een lange levensduur is gegarandeerd

Tevens zijn ze vuilafstotend (even stofzuigen of dweilen en alles is weer brandschoon) en kennen ze een uitstekende warmtegeleiding waardoor nauwelijks warmteverlies optreedt. Ook worden ze minder snel glad en hecht vuil veel minder aan het oppervlak. Kortom, een ideale tegel met heel veel positieve eigenschappen.

Buitentegel inspiratie

Keramische tegels passen bij iedere woonstijl en zijn onderhoudsvriendelijk

Keramische tuintegels zijn enkele jaren geleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd vanwege de goede eigenschappen voor buitengebruik zoals de reeds genoemde krasvastheid, weerbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Door deze eigenschappen heeft u jarenlang plezier van uw keuze. Wij bieden u diverse productgroepen aan met ieder hun eigen voordelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld keramische tegels in een combinatie van een betontegel met een keramische laag. Voor op het balkon bieden wij lichtgewicht keramische tegels.

Keramische tuintegels kopen

Bent u op zoek bent naar keramische tuintegels, dan helpen we u graag goed op weg. We maken er graag tijd voor om u bij de aanschaf goed te begeleiden zodat u uiteindelijk de juiste keuze maakt. Bovendien zijn we niet alleen gespecialiseerd in de tegels, maar ook in de aanleg van keramische tegels. Kortom, voor uitgebreid en goed advies over de eigenschappen en het leggen van keramische tegels voor buiten, neemt u vrijblijvend contact met ons op of bezoekt u ons in Amercia waarbij u ons assortiment keramische tegels live in onze showtuin kunt bekijken. Hier kun je alle tegels voelen, en de verschillen tussen de tegels in het echt ervaren. Ook geven we je gedegen advies over de onderlaag en voegmiddelen voor keramische tegels. Zo maakt u letterlijk en figuurlijk een gefundeerde keuze!

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl