Terug naar Showtuin

Gebakken stenen buiten

Met de tuinbestrating van Van Veggel legt u de mooiste terrassen, paden en opritten aan. Met een enorme keuze uit alle soorten en maten vindt u bij ons altijd klinkers en stenen die passen bij elk tuinontwerp. Onze klinkers en stenen zijn voor al uw tuinbestrating te gebruiken.

Dankzij ons grote assortiment vindt u altijd een klinker of steen die bij uw wensen past. Zo creƫert u zonder veel moeite de juiste sfeer in uw tuin. Omdat onze tuinbestrating gemaakt is van de hoogste kwaliteit, kunt u bovendien jarenlang genieten van het mooiste resultaat. Kom naar onze showtuin om de juiste indruk te krijgen van ons assortiment klinkers en stenen!

Buitenstenen inspiratie

Tuinbestrating van gebakken stenen past altijd

Met onze tuinbestrating kunt u elk gewenst oppervlak bestraten. Wat dacht u van de aanleg van een ruim terras, een strak looppad of een royale oprit? Wat u ook beslist, met onze gebakken stenen gaat u altijd voor het mooiste resultaat. U heeft in ons assortiment keuze uit vele kleuren. Van donker naar licht en bovendien in allerlei soorten, maten en vormen. Van klein tot groot formaat, u gaat het bij ons allemaal vinden. Door de veelzijdigheid van onze tuinbestrating ,zou u ook kunnen overwegen om meerdere patronen aan te brengen in uw bestrating voor een sfeervol en origineel effect.

Aangezien ons assortiment tuinbestrating zo groot is, betekent dat u altijd een klinker of steen vindt die volledig bij uw tuinontwerp of de rest van uw tuin past. Niet alleen qua formaat maar ook qua kleur. U kunt kiezen uit standaardkleuren als grijs en zwart, maar ook uit kleuren die uw bestrate oppervlak nog meer laten opvallen.

Maak uw keuze uit gebakken stenen en krijg goed advies

Bekijk ons veelzijdige assortiment tuinbestrating in onze ruime showtuin zodat u een optimale keuze kunt maken. Twijfelt u nog en wilt u advies? Vraag het ons! Wij helpen u graag aan de perfecte bestrating.

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl