Terug naar Showtuin

Beton stenen buiten

Bij ons zijn betontegels verkrijgbaar in alle soorten, kleuren en maten. Kiezen voor beton is kiezen voor vorstvrij, anti-slip, waterdoorlatend, goedkoop in vergelijking met andere producten en gemakkelijk in onderhoud als je kiest voor betontegels met een coating.

Onze betontegels zijn allemaal duurzaam geproduceerd. Bekijk in onze showtuin in Amercia een greep uit ons assortiment en doe vrijblijvend inspiratie op. U bent van harte welkom.

Buitenstenen inspiratie

Waarom betonsteen kopen?

Betonsteen is uitermate geschikt voor het aanleggen van een tuinterras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Zo zijn onze betontegels ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals onze gebakken stenen. Door de vele mogelijkheden van betonsteen is er heel veel keuze in verschillende formaten, vormen en kleuren. Daarnaast zijn de prijzen gunstig want de prijs/kwaliteit verhouding ligt ten opzichte van gebakken tegels of keramische tuintegels een stuk beter. Het is daarmee een betaalbare en een duurzame keuze.

Betonstenen zijn gemakkelijk te combineren

Van plan om uw hele tuin aan te pakken? Dan is er veel te zeggen voor betonnen. Tegels van beton zijn namelijk eenvoudig te combineren met andere elementen uit de tuin. Denk hierbij aan opsluitbanden, betonbielzen en palissaden. Ook is het mogelijk om twee soorten betonnen tegels te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een effen tegel en een patroontegel. U merkt het: met betontegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Inspiratie op doen? Kom dan naar onze showtuin in America. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kies ook voor betontegels

Kiezen voor beton is kiezen voor vorstvrij, anti-slip, waterdoorlatend, goedkoop in vergelijking met andere producten en gemakkelijk in onderhoud als je kiest voor betontegels met een coating. Onze betontegels zijn allemaal duurzaam geproduceerd. Bekijk in onze showtuin in Amercia een greep uit ons assortiment en doe vrijblijvend inspiratie op. U bent van harte welkom.

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl