Terug naar Showroom

Wandtegels

Het uitzoeken van wandtegels is een belangrijk moment. Immers, u gaat er voor een langere tijd tegen aan kijken. Uw keuze moet dan ook goed passen bij uw wensen. Wij helpen u daar graag bij.

Met behulp van ons persoonlijke advies dat is gebaseerd op een combinatie van grondige en actuele productkennis en jarenlange praktijkervaring, vindt u beslist de wandtegel die past bij uw woonsituatie en wensen.

Wandtegel inspiratie

Een natuurstenen wandtegel geeft sfeer

We hebben een groot aanbod van keramische vloer- en wandtegels, die we speciaal voor u selecteren bij betrouwbare producenten in Spanje en Italië. Deze keramische wandtegels zijn krasbestendig, slijt- en kleurvast waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Ook zijn ze vuilafstotend: even stofzuigen of dweilen en alles is weer fris en schoon. Overigens adviseren wij met het oog op onderhoudsvriendelijkheid en het eenvoudig schoon houden om voor de wand geen ‘ruwe’ natuursteen tegels te gebruiken zoals natuursteen strips. Heel trendy mode voor badkamers zijn Portugese tegels, Metro tegels, wandstroken en mozaiek tegels. Deze worden veelal gecombineerd met de witte (glanzende) wandtegels van bijvoorbeeld 30 cm ×60 cm.

Wandtegels in alle afmetingen en kleuren direct uit voorraad leverbaar

De nieuwe keuken of badkamer is geplaatst, u heeft de bijpassende vloertegels gekozen en u bent nu op zoek naar wandtegels die er mooi bijpassen. Bij van Veggel natuursteen kunt u kiezen uit een enorm assortiment A-kwaliteit wandtegels in verschillende kleuren, afmetingen (30×60, 25×50, 25×40, 20×25, etc) en afwerkingen. Allereerst is het belangrijk om te weten of u al een keuze heeft gemaakt tussen glanzende of matte wandtegels. Er wordt veel gesproken over gepolijste wandtegels. Maar dat is slechts een andere benaming voor glimmende of glanzende wandtegels. Doordat wij als tegelspecialist groot en rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij ook veel verschillende wandtegels direct uit voorraad leveren.

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl