Terug naar Showroom

Vloertegels

Wat voor vloertegel u voor uw huis ook zoekt, in onze showroom gaat u gegarandeerd uw favoriete vloertegel vinden. Als vloertegelspecialist in Noord Limburg bieden wij een uitgebreide selectie vloertegels aan van hoge kwaliteit.

U kunt kiezen uit vele kleuren, prijsklassen en maten waardoor u altijd volop inspiratie kunt op doen. Daardoor weten we zeker dat iedereen zijn of haar keuze bij ons kan maken. In onze sfeervolle en ruime showroom zijn de vloertegels op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. U krijgt van ons deskundig advies waar u echt wat aan heeft zodat u gegarandeerd een mooie basis kunt leggen voor uw woning. Het uitzoeken (en leggen) van de door u gekozen vloertegel regelt u dan ook gewoon bij ons!

Vloertegel inspiratie

Voor welke ruimte bent u op zoek naar vloertegels?

Wat uw wensen ook zijn, wij helpen en adviseren u graag bij het vinden van een passende vloertegel. Wellicht wilt u een vloertegel met een unieke uitstraling en heeft u al een specifieke ruimte in gedachte voor uw nieuwe vloertegels. Of u nu op zoek bent naar vloertegels voor de woonkamer, de hal, de keuken of de badkamer, bij ons treft u altijd een vloertegel aan die past bij uw wensen, uw smaak en uw behoeften. Ervaar het zelf en bezoek onze showroom voor volop inspiratie!

Een nieuwe look voor uw woonkamer met vloertegels

Een vloertegel in uw woonkamer zoekt u niet zo maar even uit. Wij snappen dat u tijd en moeite steekt in de zoektocht naar de juiste vloertegel. Kiest u voor een onderhoudsvriendelijke en krasbestendige tegel die ook nog eens heel duurzaam is? Ga dan voor een keramische vloertegel die bij ons verkrijgbaar is in uiteenlopende maten en kleuren. Toch liever natuursteen? De prijsverschillen tussen een vloertegel van keramiek  en natuursteen zijn de laatste jaren klein waardoor de prijzen op een min of meer gelijk niveau liggen.

Vloertegels voor uw badkamer

Vloertegels zijn onmisbaar in het realiseren van uw droombadkamer. Niet alleen zijn vloertegels belangrijk om de badkamer waterdicht te maken, het zijn ook echter eyecatchers die de badkamer een gezicht geven. In onze showroom laten we u graag verschillende mogelijkheden zien voor de ideale vloertegel voor uw badkamer.

Vloertegels voor uw keuken

Vloertegels voor in de keuken zijn zowel verkrijgbaar in natuursteen als in keramiek. Vaak wordt bij de keuze voor een vloertegel in de keuken gekozen voor het gemak en vooral ook de hygiëne van keramische tegels. Deze zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar trekken tevens geen vuil aan en zijn bovendien eenvoudig schoon te maken.

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl