Terug naar Showroom

Natuursteen tegels

Natuursteen is een natuurproduct dat al sinds mensenheugenis bijzonder populair. Dit komt omdat natuursteen vloeren, terrassen en andere natuursteen materialen tijdloos zijn. Let maar eens op in oude steden en dorpen… overal speelt natuursteen een prominente rol. Houdt u ook van de authentieke uitstraling en unieke kleurnuances?

Dan bewijzen we graag dat traditionele topkwaliteit betaalbaar en comfortabel kan zijn. Bovendien hebben we alle praktische kennis en ervaring in eigen huis om de natuurstenen vloer snel en betrouwbaar te leggen of te plaatsen.

Natuursteen inspiratie

Natuurstenen tegels voor liefhebbers van een authentieke en unieke sfeer

Een grote groep liefhebbers valt nog steeds voor natuursteen. Natuursteen is een natuurproduct dat al sinds mensenheugenis bijzonder populair. Dit komt omdat natuursteen vloeren, terrassen en andere natuursteen materialen tijdloos zijn. Let maar eens op in oude steden en dorpen… overal speelt natuursteen een prominente rol. Houdt u ook van de authentieke uitstraling en unieke kleurnuances? Dan bewijzen we graag dat traditionele topkwaliteit betaalbaar en comfortabel kan zijn. Bovendien hebben we alle praktische kennis en ervaring in eigen huis om de natuurstenen vloer snel en betrouwbaar te leggen of te plaatsen. U kunt in onze showroom met eigen ogen de verschillende mogelijkheden bewonderen. Kies voor terrazzo, graniet, marmer of leisteen. Aan u de keuze!

Het verschil tussen natuurstenen tegels en keramische tegels

Het grote verschil met keramische materialen, is dat natuurstenen tegels minder trendgevoelig zijn. Zo was een ‘bruine periode’ gekend qua keramische tegels maar ook de licht gevlamde tegels kent iedereen nog. Wat opvalt is dat de meeste van deze vloeren en tegels alweer vervangen zijn terwijl we het hebben over een periode van ongeveer 0 jaar. Keramische materialen zijn vaak minder tijdloos dan natuursteen.

Het winnen van natuursteen

Natuursteen wordt gewonnen in groeves over heel de wereld. Bij van Veggel Tegel & Natuursteenwerken verkopen wij dan ook natuursteen uit veel verschillende landen. Ieder land heeft zijn eigen soort natuursteen. En al deze natuurstenen verschillen weer in hardheid, kleur en structuur. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en presenteren u graag de nieuwste natuurstenen tegels.

Natuursteen vloeren en terrassen

Zoals wij al beschreven is natuursteen tijdloos. Mede hierdoor wordt natuursteen veel gebruikt voor vloeren en terrassen. Natuursteen vloeren zijn er in veel soorten, maten en afwerkingen. Deze afwerkingen zijn vaak zeer bepalend voor de slijtvastheid en de uitstraling van de natuursteen. In onze showroom krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden. Bovendien geven wij u graag en gericht advies zodat u de beste keuze kunt maken.

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl