Kunstgras

Heeft u weleens kunstgras overwogen? Kunstgras is de laatste jaren meer en meer verbeterd. Hierdoor zijn er feitelijk nauwelijks nog nadelen of het moet de eenmalige wat hogere investering zijn ten opzichte van gewoon gras. 

In onze showtuin kunt u kennismaken met het kwalitatief zeer hoogwaardige kunstgras dat wij aanbieden. U kunt kiezen uit heel veel soorten. Welke soort u ook kiest, u kiest voor hoogwaardige kunstgras met een natuurlijke uitstraling

Kunstgras inspiratie

Kunstgras van zeldzaam mooie kwaliteit

In onze showtuin kunt u kennismaken met verschillende soorten kunstgras. Dankzij de natuurlijke uitstraling is het nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Het grootste pluspunt is dat kunstgras nagenoeg onderhoudsarm is. Dus nooit meer grasmaaien, kantjes knippen, sproeien, verticuteren, bemesten en onkruid verwijderen. In plaats daarvan kunt u zorgeloos genieten van een altijd prachtige groene grasmat waar u nauwelijks iets aan hoef te doen. Bovendien is het bestand tegen alle weersomstandigheden en is het UV-bestendig (dus kleurvast).

Kunstgras kent een lange levensduur en is ook milieubewust. Doordat het waterdoorlatend is, kan het water eenvoudig weg. Regenwater komt hierdoor geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats dat het via bestrating wordt afgevoerd naar het riool.

Mooi en kindvriendelijk; kies voor kunstgras

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Een prachtige, onderhoudsvrije grasmat die ook nog eens tegen een stootje kan. Een zwembad of een speeltoestel kunt u probleemloos plaatsen zonder dat u bang hoeft te zijn voor kale plekken in het gazon. Kinderen kunnen heerlijk ravotten op kunstgras. Het voelt immers zacht aan en schuurt niet.

Ook prettig: kunstgras is geen oorzaak van allergieën zoals hooikoorts en is er voor ieder budget en situatie. Kortom, een fantastisch product waar u gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben. De eenmalige aanschaf van kunstgras is weliswaar duurder dan gewoon gras, het vergt echter ook minder onderhoud en dus ook minder onderhoudskosten. Op de lange termijn ben je dan ook minder geld kwijt.

Koop kunstgras dat nauwelijks van echt te onderscheiden is

Kunstgras heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Mocht u bij kunstgras nog steeds aan het platliggende synthetische nep gras denken, laat u dan verrassen door de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras. De beste indruk van onze collectie kunstgras krijgt u door een bezoek te brengen aan onze showtuin. Dan kunt u met eigen ogen de (kleur) echtheid beoordelen en liggen alle soorten compleet aangelegd in de buitenlucht. Laat u verrassen en kom langs in America. U bent van harte welkom!

 

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl