Buitenkeuken Asten kent alleen maar pluspunten

U kunt bij ons terecht voor een ‘Buitenkeuken Asten’. Dit is een buitenkeuken waarbij standaard segmenten worden toegepast die in elke gewenste volgorde zijn te monteren en uit te breiden. Degelijkheid en daardoor een lange levensduur staan bij deze buitenkeukens centraal. Met meer dan 25 jaar ervaring weten de bouwers een buitenkeuken te maken van een kwalitatief zeer hoog niveau. Zo zijn de kastrompen uitgevoerd in constructief sterk plaatmateriaal. Deze zijn voorzien van twee lagen primer in kleur. De fraaie van massief kastanjehout gemaakte staanders tussen de kastrompen geven een mooi contrast aan het geheel. De aanrechtbladen zijn van graniet/basalt en zeer eenvoudig in onderhoud. Zo heeft elke buitenkeuken Asten een solide basis die vervolgens geheel naar eigen wens is in te vullen.

De voordelen van buitenkeuken Asten

 • Gebruik van sterk plaatmateriaal (geen steigerhout)
 • Goed sluitbare en nastelbare fronten
 • Eenvoudig schoon te maken en te houden
 • Mooi afgewerkt en sterk qua constructie
 • Lange levensduur

Variabele indeling van Buitenkeuken Asten

Aan allerlei details merkt u dat de Buitenkeuken Asten zeer degelijk is gebouwd. Zo hebben alle deuren verstelbare scharnieren met soft-close sluiting en hebben de kastrompen diverse schappen. De fraaie en van massief hout vervaardigde staanders zijn zeer degelijk uitgevoerd. De deurfronten hebben een landelijke uitstraling met een bijpassende handgreep en het graniet/basalt aanrechtblad geeft de buitenkeuken een robuuste uitstraling.

Binnen de keukenopstelling is heel veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor verschillende merken built-in BBQ’s, is een sideburner mogelijk en kunt u kiezen voor een spoelbak met kraan. Maar ook inbouwapparatuur met koelkast en vaatwasser is beschikbaar. Liever een ander type deurfront? Alles is bespreekbaar. Juist dat gegeven maakt de Buitenkeuken Asten uniek. Individueel maatwerk maken van ‘een’ buitenkeuken ‘uw’ buitenkeuken!

Maakt u uw droom waar? Kom dan naar onze showroom!

Een op maat gemaakte buitenkeuken maakt van uw tuin een plek waar u nooit meer weg wilt. Stel Buitenkeuken Asten volledig zelf samen en geniet van alle voordelen die een buitenkeuken te bieden heeft. Hulp nodig bij het samenstellen? Wij zijn elke dag aanwezig om u professioneel en deskundig advies te geven. Heeft u vragen over onze buitenkeuken Asten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs!

  Verzenden

  Contact

  Maak een afspraak of stel uw vraag

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl

  Hoebertweg 6, 5996 ND America

  06 134 628 68

  info@vanveggeltegels.nl